Speltips: Långtidsspel i Champions League

Champions League-kvalet är i full gång och redan ikväll spelas flera returmöten i den sista kvalrundan! Efter att ha kollat oddsen tycker jag det är ett lag som sticker ut.

Manchester City är storfavoriter till att vinna turneringen med ett odds på 3.75. Övriga lag på “prispallen” är Liverpool och PSG med odds runt 6.5-7. Liverpool has fått en katastrofal inledning på säsongen men Champions League handlar om att vara som bäst på våren och därför är jag inte orolig för deras skull (än).

När vi bläddrar oss neråt bland oddsen hittar vi FC Barcelona. Förra året var det många som skrattade åt Barcelona, men med tillskot som Lewandowski, Kessie, Christensen, Kounde och Raphina ska Barcelona nu vara ett lag som slåss om CL-titeln. Jag håller dem inte som favoriter att vinna, utan detta handlar om oddset. Om Barcelona får allting att klaffa tycker jag 13.00 är ett generöst odds med tanke på deras starka trupp och tycker därför spelet är värt en mindre slant!

Mitt speltips: FC Barcelona att vinna Champions League @13 (Bethard)


PS! Dela gärna speltipset med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan. Glöm inte följa oss på Twitter @BetCentralen!