aerial view of a football stadium at night

Speltips: Paris Saint Germain vs Monaco

PSG har stått för en otroligt stark säsongsinledning. I deras senaste match mot Lille vann de med 7-1 och leder nu Ligue 1 efter 3 omgångar på 9 poäng och en målskillnad på +14. Skytteligan leder Neymar på 5 mål, följt av Mbappe på 4 mål och Messi på delad tredjeplats på 3 mål. Nu gästar Monaco.

PSG har inte nöjd sig med några uddamålsförluster på sistone utan gasat på hela vägen in i mål. Deras fyra tävlingsmatcher denna säsong har slutat följande:

  • 4-0 hemma mot Nantes
  • 5-0 borta mot Clermont
  • 5-2 hemma mot Montpellier
  • 7-1 borta mot Lille

Nu ställs dem mot ett Monaco som är ur balans. De åkte ur Champions League-kvalet mot PSV och därefter har de kryssat mot Rennais och förlorat mot Lens med 4-1. I båda dessa matcher har Monaco tagit röda kort. För Monaco känns det inte som rätt lätt att möta PSG på bortaplan.

Jag tror därför PSG har goda chanser att få med sig ett väldigt bra resultat från matchen. Linan är hög, men jag väljer att spela PSG -2 AH.

Mitt spel: PSG -2 AH @1.81 (Bethard)

Lycka till med spelen!


PS! Dela gärna speltipset med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan. Glöm inte följa oss på Twitter @BetCentralen!