green grass across beige red open sports stadium during daytime

Helgens Högoddsare Vecka 32

Hej vänner,

Vilken helg vi har framför oss! Premiär av Serie A, Andra omgången av Premier League, Allsvenskan tuggar vidare och La liga spelar klart första omgången efter gårdagens tjuvstart.

Kalmar tycker jag underskattas i mötet mot Djurgården och står i allt för höga odds. Om Kalmar lyckas komma in i ett stim på några matcher är de återigen med i guldstriden men för att det ska hända krävs en vinst i helgen. Kalmar med plushandikapp känns bra!

Vi har skrivit mycket om Manchester United på sajten på sistone. Dels då vi lagt ett spel på dem (som kan läsas här) men också då vi valt att bänka Dalot i FPL (som kan läsas här). Tankarna om matchen kan verka spridda, men jag gillar tanken av ett överspel här. ETH hade så mycket fart och fläkt i sitt Ajax och får dem bara ut lite av det dem visade under försäsongen så finns det goda chanser för ett målkalas här (och även goda chanser att de släpper in ett par bollar bakåt).

I den sista matchen fortsätter vi gå emot Elfsborg som återigen tappade poäng förra helgen. Laget har inte vunnit på sina åtta senaste matcher och att detta ska fortsätta tror vi är högst sannolikt. Därför spelar vi Norrköping med plushandikapp.

#HelgensHögoddsare ser ut enligt följande:

  • Djurgården vs Kalmar: Kalmar +1 AH
  • Brentford vs Manchester United: Över 3 mål AH
  • Elfsborg vs IFK Norrköping: Norrköping Draw no bet

Totalt Odds: 15.22

#HelgensHalvHögoddsare är precis som vanligt snarlik men med lite extra säkerhet:

  • Djurgården vs Kalmar: Kalmar +1 AH
  • Brentford vs Manchester United: Över 2.5 mål
  • Elfsborg vs IFK Norrköping: IFK Norrköping +1 AH

Totalt Odds: 5.35

Vi på BettingCentralen vill även passa på att önska er alla en riktigt trevlig helg och lycka till med era spel!


PS! Dela gärna artikeln med era Betting-kompisar! Vill du läsa mer speltips gör du det på vår startsida eller under fliken “Speltips”!