red and white stadium under blue sky

Speltips: Arsenal vs Leicester

Hej spelvänner!

Premier League har äntligen dragit igång! Det innebär mängder av diverse åsikter gällande spelare och lag och i vanlig ordning uppstår “FOMO” i Fantasy premier league när en spelare gör bra ifrån sig som inte finns i sitt lag. Nu ska vi dock inte prata FPL utan om ett lag som har ett par “FOMO”-spelare i sin trupp, nämligen Arsenal. Londonlaget imponerade stort under första halvleken i debutmatchen mot Crystal Palace och laget rosades av många kritiker vid slutsignalen. Nyförvärvet Gabriel Jesus gick mållös men var en frisk injektion i Arsenals anfallsspel. I nästa omgång ställs dem dock mot tuffare motstånd i form av Leicester. Leicester, som har tappat sin förstamålvakt Schmeichel till Nice, kommer troligtvis starta matchen med Danny Ward. Ska man tro Leicesters tränare Brendan Rodgers är detta inget större tapp för Leicester då Rodgers alltid ansett Danny Ward vara en målvakt som ska vara “nummer ett”.

Dessa faktorer har dock gjort att oddset på Arsenal rasat till 1.47. Enligt Oddsportal låg Arsenals odds på 1.80 när Unibet släppte spelet på matchen i mitten av juni. Mycket har såklart hänt sedan dess men här anser jag oddset på Arsenal vara lite för lågt. Jag spelar därmed Leicester med plushandikap

Mitt spel: Leicester +1.25 @1.79 (Unibet)


PS! Dela gärna speltipset med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under fliken ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan.