soccer field

Speltips: IFK Norrköping vs AIK

På söndag är det klassikermöte i Allsvenskan när IFK Norrköping får besök av AIK. Två lag som kommer till mötet med olika visioner – Ett hemmalag som kämpar för att ha hedern i behåll medan bortalaget kämpas för SM-guld.

AIK är i skrivande stund bara 6 poäng bakom serieledande Häcken men ligger trots det bara på en femteplats i den jämna toppstriden. 6 poäng kan verka lite men med tanke på hur många lag som ligger före i tabellen kan det ta flera omgångar att ta ikapp det försprånget även om AIK vinner flera matcher i rad. Laget från Solna har därför inte råd att tappa poäng i en sådan här match och mot ett formsvagt Häcken tycker jag 3.25 på AIK är ett bra odds. Draw no bet lockar inte mig i detta fallet då AIK inte bör vara nöjda med ett oavgjort resultat om de vill behålla sina guldchanser.

Mitt spel: AIK att vinna @3.25 (Kambi)


PS! Dela gärna speltipset med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under fliken ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan. Glöm inte följa oss på Twitter @BetCentralen!