people cup stadium ball

Norwich med trepoängare i debuten?

Förhandsfavoriterna Norwich hoppas på att återigen studsa tillbaka till Premier League efter fjolårssäsongens nedflyttning. Trots nedlyttning är stora delar av truppen kompakt och viktigast av allt var troligtvis att de fick behålla målskytten Teemu Pukki.

I övrigt har Norwich gjort en spännande värvning i form av den 23-årige Gabriel Zara från Sao Paulo. Norwich var inte rädda för att öppna plånboken när de köpte mittfältaren för 10.5 millioner euro. Norwichs trupp bör alltså vara minst lika bra sedan förra säsongen, åtminstone på pappret.

I första omgången ställs dem mot Cardiff på bortaplan som har stora förändringar i truppen inför kommande säsong. Tio (!) spelare har lämnat som free transfer samt ytterligare två har lånats ut. Samtidigt har sex nya spelare värvats som free transfer och ytterligare två tillkommit på lån. Hur samspelta kommer detta lag egentligen vara i inledningen av säsongen?

Jag väljer därför att tro på Norwich i denna matchen och spelar dem med ett litet livbälte.

Mitt spel: Norwich City -0.25 @1.95 (Unibet)


PS! Dela gärna artikeln med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under fliken ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan.