Speltips: Tuff tid väntar för Brentford

Efter att ha lagt ner mer timmar än vad jag vill erkänna på FPL-förberedelser har jag på senare tid även börjat snegla på oddsen inför Premier Leagues först omgång och jag tycker mig hitta spelvärde i matchen mellan Leicester och Brentford.

Brentford överraskade många förra säsongen när de hamnade på en 13:e plats i tabellen och således räddade kontraktet. Nu återstår det att se om den gamla klyschan stämmer: Nykomlingarna gör det bra första säsongen de går upp i en serie, men får det betydligt tuffare nästkommande säsong.

Brentford har hållt en rätt låg profil under transferfönstret. De har tappat Christian Eriksen till Manchester United, samtidigt som de plockat in Ben Mee gratis från Burnley. Utöver Mee har Brentford även plockat in vänsteryttern Keane Lewis-Potter från Hull, som spelade alla (!) Championship-matcher förra säsongen och stod för 12 mål och 3 assist.

I första omgången väntar Leicester på bortaplan, ett Leicester som enligt mig går lite under radarn. Om Brentford inter gjort mycket väsen av sig under sommaren är det ingenting mot Brentford, som varken köpt eller sålt någon som ens är värd att notera. Leicester har ett tufft spelschema under inledningen av säsongen, där de bland annat ställs mot Arsenal, Chelsea och Manchester United under de fem första omgångarna. Därför blir det extra viktigt att ta poäng mot Brentford och jag tycker att oddset just nu är lite högt. Jag väljer därför att spela Leicester till 2.06

Mitt speltips: Leicester -0.5 @2.06 (Coolbet)


PS! Dela gärna artikeln med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under fliken ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan.