top view photo of soccer field

Speltips: Manchester City vs Nottingham

Det är en tuff match som väntar för nykomlingarna Nottingham när de ikväll ställs mot de regerande mästarna Manchester City.

Laget som Pep Guardiola väljer att starta ikväll är ännu oklart. Han har signalerat att han kommer börja rotera mer i truppen nu när det spelschemat blir tightare. Det återstår alltså att se om storstjärnor som Haaland och Kevin De Bruyne kommer starta i denna typen av match som de ska vinna även utan sina allra bästa spelare.

Analys av matchen

Det råder inget tvivel om att Manchester City kommer vara det bollförande laget ikväll. Nottingham kommer behöva kämpa för att hålla nere siffrorna ikväll och allt annat än en förlust hade varit sensationellt.

På pappret har Manchester City haft en bra inledning på säsongen med 3 vinster och 1 oavgjort resultat. Samtidigt bör det tilläggas att en av vinsterna var mot ett West Ham helt under isen, och att i matchen senast mirakulöst vände 0-2 till 4-2 mot Crystal Palace.

Storsatsande Nottingham har inlett med 4 poäng på 4 matcher. I varje match har de dock lyckats hålla ner siffrorna och inte en enda match har slutat med över 2.5 mål…

Speltips

… Och det är där speltipset kommer landa. Ett Manchester City som kanske roteras möter ett lag som spelar målsnåla matcher. Samtidigt ligger linan på skyhöga ö/u 4 mål AH. Vi väljer därför att satsa på underspelet!

Mitt speltips: Manchester City vs Nottingham Under 4 mål AH @1.90

Kom ihåg att du måste vara 18+ för at spela och att spela ansvarsfullt. Lycka till med spelandet önskar BettingCentralen!

Rygga spelet på bethard

PS! Dela gärna speltipset med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan. Glöm inte följa oss på Twitter @BetCentralen!