FPL Team reveal Gameweek 4

Äntligen är det dags för Gameweek 4! Förra helgen blev en tuff sådan, inklusive mig själv, när varken Manchester City, Chelsea eller Liverpool lyckades hålla nollan. Nu är det nya tag som gäller och laget jag ställer på banan i Gameweek 4 ser ni här nedanför:

Mitt lag i Fantasy Premier League Gameweek 4
Bild: Fantasy Premier League
Tankar inför Gameweek 4

Gameweek 4 kan bli en omgång där average kan hamna högt. Många av topplagen har bra matcher och är storfavoriter att vinna och det innebär såklart att deras spelare isåfall tar mycket poäng.

Jag väljer att spara mina byten denna omgång. Truppen ser fortsatt stark ut enligt mig och om jag skulle göra en förändring hade jag velat göra ett dubbelbyte. Samtidigt är det inte läge för mig att ta -4, utan jag behåller kylan och gör eventuellt dubbelbyte nästa gameweek istället.

För mig personligen har jag 9 utespelare som är givna och sen har jag ett stort fall där 3 spelare slåss om den sista platsen i startelvan: Andreas, KDH och Neco Williams. Jag valde till slut Andreas då Williams kommer har väldigt svårt att få en hållen nolla mot Spurs, samtidigt som jag tror Andreas Pereira har större möjlighet att ta offensiva poäng än KDH.

FPL Gw 4 Captain

Kaptensvalet denna gameweek är för mig självklart. Liverpool kommer inte slå av på takterna med tanke på deras svaga säsongsinledning och nu har dem väldigt goda chanser att ta många offensiva poäng (och att hålla nollan). Salah kommer därför få bära kaptensbindeln denna helg.

På tal om Liverpool så har jag, precis som många andra, känt frustation över Andy Robertson. Framför allt när han nu till och med gått ner i pris. Jag väljer dock att behålla lugnet med honom. Liverpool har fortsatt ett fantastiskt schema och om man har honom i laget ser jag det som stort slöseri att göra sig av med honom

Övriga tankar

Arsenals anfallsspel har varit fantastiskt inledningsvis och många som satsat stort på laget har fått bra betalt. Det finns dock en spelare som sticker ut i fel riktning: Bukayo Saka. Detta är en spelare jag känner oro över, framför allt när det finns andra spelare i hans prisklass som är högintressanta och det finns många andra bra Arsenal-alternativ som jag inte kommer åt just nu eftersom jag redan har 3 spelare från laget. Upp till bevis för Saka om han ska behålla platsen i truppen!

Isak till Newcastle

Nyheten att Alexander Isak är klar för Newcastle har nog inte undgått någon. En väldigt spännande värvning av Newcastle som börjat rusta upp rejält nu. Prislappen på 7.0 är rimlig och med tanke på Callum Wilsons nuvarande skada (och skadehistorik) kan Isak bli ett hett alternativ framöver i FPL. Redan i gameweek 6 vänder Newcastles schema och då kan Isak tänkas bli en spelare att hålla ögonen, lite på beroende på hur han inleder och status på Wilson

Lycka till i Gameweek 4!

Live FPL Rank: 629k


PS! Dela gärna artikeln med era FPL-kompisar som behöver lite hjälp på traven! Vill du läsa fler FPL tips på svenska hittar du dem under fliken ”Fantasy Premier League

Kommentera