cup sport olympic stadium

Speltips: CL-kvalstrippel till 10x pengarna!

Äntligen dags för lite betting igen! Ikväll har jag hittat en trippel till kvällens CL-kval.

Först ut har vi Viktoria Plzen som ställs mot HJK Helsingfors. HJK, som nyligen lånat in Malik Aboubakar från Malmö, klarade sig med nöd och näppe i första CL-kvalsrundan mot FK Rigas Futbola Skola. Efter sammanlagt 2-2 gick dem vidare efter straffläggning och nu möter dem ett betydligt bättre motstånd i form av Viktoria Plzen som jag tror gör processen kort med finländarna.

I den andra matchen får Daniel Sundgrens Maccabi Haifa besök av Olympiakos som vann grekiska ligan överlägset med 12 poäng före PAOK. Under träningsmatcherna inför kvalet har Olympiakos ställts mot tufft motstånd med varierande resultat men med kniven mot strupen tror jag Olympiakos vinner på ren klass. På pappret är det inget snacka att grekerna har den bästa truppen på spelare som Manolas, Sokratis, M’Vila, tjeckiska landslagsmålvakten Vaclik och den rutinerade Valbuena. Jag tror på seger för bortalaget.

I den avslutande matchen har vi Fenerbahce som ställs mot Dynamo Kiev. Dynamo Kiev står som hemmalag men matchen kommer spelas i Polen. Dynamo Kiev har inte gjort något nyförvärv alls under sommaren bortsett från tre spelare som de plockat upp från deras U19-lag, samtidigt som de lånat ut sammanlagt 10 spelare. Här anser jag att Fenerbahce har goda möjligheter att få med sig ett resultat, men väljer ändå att spela Draw no bet (dvs asian handicap +0) till 1.93 som en liten försäkring.

Mitt spel:

  • Viktoria Plzen @1.92
  • Olympiakos @2.65
  • Fenerbahce @1.93
  • Totalt Odds: 9.82 (Kambi)

PS! Dela gärna artikeln med era Betting-kompisar! Vill du ha fler speltips hittar du dem under fliken ”Speltips” högst upp på sajten eller i tabellform på förstasidan.