FPL Team Reveal Gameweek 12

Hej FPL-vänner,

Den spretiga Gameweek 12 är runt hörnet men vi känner oss väl förberedda. Det faktum att Manchester City blankar gör omgångent extra spännande eftersom kaptensvalet inte är lika självklart – men vi tycker oss ha hittat en riktig guldklimp!

Team Reveal
Bild: Fantasy Premier League

Inte helt oväntat så var Reece James skada allvarlig och kommer därmed missa fotbolls-VM nästa månad. Vi gjorde därför ett rakt byte mot Adam Webster. Han är billig, tokgiven och kommer kunna användas i många gameweeks framöver.

I gameweek 12 har vi alltså 10 spelare som kommer till spel. Det tycker vi räcker gott och väl. Att kunna spara sitt free hit till våren då vi ofta har större double/blank gameweeks känns bra – Sådana gameweeks är ypperliga tillfällen att klättra i tabellen.

Kapten

Bindeln hamnar denna vecka på Kieran Trippier. Newcastle är stora favoriter att slå Everton och har goda chanser att hålla nollan. Här kan vi med lite tur får poäng både framåt och bakåt!

Bara Liverpool och Brighton är större favoriter i sina matcher. Liverpool är dock ett lurigt lag och vi avvaktar innan det blir aktuellt att ta tillbaka spelare därifrån. Vad gäller Brighton är Webster en stabil spelare men som inte har samma höjd som Trippier.

Tävla om 150 000kr i Premier League Fantasy

Under Gameweek 12 kommer Paf och Bethard erbjuda mängder av Fantasy-tävlingar på Premier League! På lördag erbjuder dem “EPL Midweek Monster – GW12” där minst 150 000kr kommer liga i potten. Utöver det kommer dem även erbjuda Fantasy-tävlingar på enskilda matcher.

till bethard

Regler och villkor gäller

till paf

Regler och villkor gäller

Lycka till i Gameweek 12!


PS! Dela gärna artikeln med era FPL-kompisar som behöver lite hjälp på traven! Vill du läsa fler FPL tips på svenska hittar du dem under fliken ”Fantasy Premier League