FPL Team Reveal Gameweek 11

Redan ikväll är det avspark för Gameweek 11. Förberedelserna inför denna omgång har varit tuff med tanke på blank gameweek 12. Vi valde till slut att göra ett dubbelbyte. Följande lag kommer vi ställa upp med:

Bild: Fantasy Premier League
Byten
  • Emerson -> Cucurella
  • Kevin De Bruyne -> Bowen

Vi valde till slut att acceptera vårt misstag och byta ut Emerson mot Cucurella. I gameweek 12 kommer vi ha tre spelare som inte har någon match och därför är det viktigt att resterande kommer till spel. Chelseas schema lockar och Cucurella känns som det tryggaste valet.

Kevin De Bruyne gjorde vi oss av med då han kändes minst aktuell av våra spelare som inte spelar i Gameweek 12. Bowen är glödhet trots det ganska tuffa schemat. Här valde vi länge mellan Bowen och Son.

Reece James

Reece James är skadad och kommer träffa en specialist denna helg. Informationen gällande hans skada varierar, där vissa tror att han kan spela redan under Gameweek 12 medan andra skriver att han kanske missar VM. Vi får helt enkelt hålla tummarna – Visar det sig att skadan är allvarlig så gör vi oss av med honom inför nästa Gameweek.

Ward > Pope

Här höjer kanske många på ögonbrynen då vi har en premium-målvakt i Pope, men att vi väljer Ward. Ward har haft en jobbig inledning på säsongen, men här utgår vi ifrån oddsen: Leicester är favoriter att vinna mot Crystal Palace, medan Newcastle är underdogs borta mot Manchester United. Det tar emot att välja Ward eftersom han inte sett bra ut, men vi har statistiken på vår sida här.

Kapten

Vi gör det enkelt för oss och väljer Haaland. Med tanke på motståndet finns det dock andra intressanta alternativ: Sitter man på Kane eller Son är det fullt dugliga kaptener. Även Maddison, Martinelli eller annan Arsenal-spelare är intressanta. Vill man sticka ut med sin kapten är detta en perfekt omgång att göra det!

Tävla om 200 000kr i Premier League Fantasy

Under Gameweek 11 kommer Paf och Bethard erbjuda mängder av Fantasy-tävlingar på Premier League! På lördag erbjuder dem “Weekly Monster – GW11” där minst 200 000kr kommer liga i potten. Utöver det kommer dem även erbjuda Fantasy-tävlingar på enskilda matcher.

till bethard

Regler och villkor gäller

till paf

Regler och villkor gäller

Lycka till i Gameweek 11!


PS! Dela gärna artikeln med era FPL-kompisar som behöver lite hjälp på traven! Vill du läsa fler FPL tips på svenska hittar du dem under fliken ”Fantasy Premier League