white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Onsdag 23/11

Efter tisdagens matcher kan vi konstatera att turneringens största skräll är ett faktum. Saudiarabien löste tre poäng mot Argentina som nu har två, på pappret, tuffare matcher att vänta mot Polen och Mexiko. Lyckligtvis hade vi över 3.0 mål AH i matchen och fick pengarna tillbaka. Ett spel in, ett ut, och pengarna tillbaka på två blev tisdagens resultat.

Här är våra tips inför onsdag:

Marocko – Kroatien 11:00

Linan på mål är otroligt låg här och väljer därför att lägga över 2.0 AH. Vi hoppas på extra mål i och med den utökade tilläggstiden. Spelet hittar vi till 1.72 i odds. Insats 25kr

Tyskland – Japan 14:00

Detta är en match som tyskarna bör kontrollera och skapa många chanser. Med sina skickliga yttrar bör det bli en hel del hörnor vi spelar därför ett hörnspel: Tyskland att vinna hörnorna med -3AH i handikapp! 25kr i insats.

Spanien – Costa Rica 17:00

Här tror oddssättarna på målkalas med en över/under lina på 3. Det tycker vi är lite högt, även om vi sedan tidigare har spel på att Spanien gör flest mål i gruppen. Vi spelar därför under 3 mål AH till 1.81 för 25kr.

Belgien – Kanada 20:00

Kanada är ett lag som vi tror kan överraska i matchen och att de lyckas göra ett mål tror vi är fullt rimligt. Därför gillar vi överspelet i matchen och spelar över 2.5 till 1.77. Insats 25kr

Saldot just nu: 523kr (+ spel värda 500kr)

Lycka till imorgon!