FPL Team Reveal Gameweek 15

Då var det dags för Gameweek 15 – Den näst sista omgången innan VM-turneringen i Qatar går av stapeln!

Vi går in i helgens omgång i en tacksam sits – Vi har 4.8 miljoner på banken med ett slagkraftigt lag som ni ser nedan:

Bild: Fantasy Premier League

(Efter bilden tagits har vi gjort en justering på bänken där Mitrovic och Andreas Pereira bytt plats)

Byten

Miguel Almiron är spelaren på allas läppas just nu och givetvis är det med blandade känslor som man inte har honom i laget. Innan VM drar igång har Newcastle Southampton (A) och Chelsea (H) kvar att möta. Inte så jättebra schema, även om Newcastle är knappa favoriter i både matcherna om man ska tro oddssättarna. Vi väljer därför att avstå att tå in honom innan VM och byter eventuellt in honom efter mästerskapet istället.

Planen just nu är att få in Harry Kane i laget. Detta kan enkelt göras genom ett rakt byte, Toney mot Kane. Problemet är att Kane möter Liverpool denna omgång och därför väljer vi att spara bytet inför Gameweek 16 istället.

Kapten

Kaptensvalet denna helg bör vara en Manchester City-spelare. De är det enda laget som är storfavoriter att vinna sin match denna helg – De har 1.14 i odds att vinna mot Fulham. Näststörst favorit denna helg är Leeds med 1.74 i odds.

Haaland är fortsatt osäker till spel men vi sätter bindeln på honom tills vidare. Phil Foden har varit lite in och ut ur startelvan på sistone och därför är det ett osäkert kort att sätta vicebindeln på honom. Vi väljer därför det säkrare alternativet Joao Cancelo till vice kapten denna helg.


Har ni några frågor så når ni oss som vanligt på vårt Twitter-konto @BetCentralen. Lycka till i Gameweek 15!