white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Söndag 27/11

Lördagen resulterade i att 2 av 4 av de publicerade spelen på sajten satt. Tyvärr bommade vi ett Twitterspel som gjorde att vi gick lite back, men vi tar nya tag inför söndag!

Japan – Costa Rica 11:00

Söndagen inleds med två lag som överraskade på olika sätt i inleningsmatchen – ett åt det positiva håller (Japan) och ett åt det negativa. Oddsmarknaden ser nu Japan som enorma favoriter och här tycker vi att oddset pressats lite väl mycket. Vi spelar därför Costa Rica +1 AH till 2.10 för 25kr.

Belgien – Marocko 14:00

Här tror vi på en stängd matchbild där båda lagen är starka defensivt och kommer vara nöjda med ett oavgjort resultat. Belgien har då fyra poäng och har goda chanser att ta sig vidare, medan Marocko har två poäng och troligtvis löser avancemang om de vinner mot Kanada i sista gruppspelsmatchen. Under 2.5 mål spelar vi till 1.72 för 25kr.

Kroatien – Kanada 17:00

Kanada såg överraskande bra ut mot Belgien. Nu ställs de mot Kroatien som fick med sig i ett oavgjort resultat mot Marocko. Slår de inte Kanada imorgon kommer de behöva vinna mot Belgien istället, och då är Kanada det sämre laget av de två på pappret. Vi spelar Kroatien att vinna till 2.20. Insats 25kr

Spanien – Tyskland 20:00

Spanien körde över Costa Rica i första omgången samtidigt som Tyskland sensationellt förlorade mot Japan. Nu behöver Tyskland gå får tre poäng, men det kommer inte bli lätt för dem. Vi tror på Spanien men tar lite försäkring och spelar draw no bet till 1.73. 25kr i insats.

Lycka till imorgon!