white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Fredag 25/11

Vilken dag vi bjöds på under fotbolls-VM! Tre av fyra spel satt och vi var bara ett mål att även sätta vårt överspel i kvällsmatchen mellan Brasilien och Serbien. Vi fick även två mål av Richarlison, som vi spelat som skyttekung i gruppen.

Här är våra speltips inför morgondagens matcher när den andra gruppspelsomgången drar igång:

Wales – Iran 11:00

Iran åkte på rejält med stryk mot England och det speglas tydligt i oddssättningen i matchen. Vi väljer att fortsatt tro på lagets kvalitet. Vi spelar Iran draw no bet till 2.73 för 25kr

Qatar – Senegal 14:00

Qatar försvarade med en hög linje och det var små marginaler som gjorde att det inte blev fler mål i premiären. Linan på överspelet lockar, framför allt när det är två lag som behöver tre poäng som möts. Över 2.0 mål AH spelas för 25kr till oddset 1.73.

Nederländerna – Ecuador 17:00

Förvånansvärt högt odds på Nederländerna. De ska ha mer kvalitet i sig än vad de visade i matchen mot Senegal. Nederländerna spelas till 1.80 för 25kr.

England – USA 20:00

Kvällen avslutas med ett spel på favoriterna. England ska vara numret för stort för USA och deras chanser att gå vidare för gruppen är främst genom vinst mot Iran. England spelas till 1.58. Insats 25kr

Totalt saldo: 492.5kr (+ aktuella spel för 500kr)

Lycka till med spelandet!