FPL Team Reveal Gameweek 19

Hej på er och glad fortsättning!

Imorgon går gameweek 19 av stapeln där Chelsea och Fulham har dubbelomgång. Efter skadan på Reece James har vi tvingats göra oss av med honom för att få in en ny spelare som spelar dubbelt. Efter vårt byte ser vårt lag ut enligt följande:

Vårt lag i Fantasy Premier League omgång 19
Bild: Fantasy Premier League

Bindeln hamnar på Mitrovic som visat på god form under hela säsongen och tystat många kritiker. Inget av mötena kan man påstå är särskilt enkla, men fördelen med att ha en kapten som spelar dubbel är enorm (förutsatt att han får starta båda).

Även Chelseaspelare är såklart bra kaptensalternativ men vi tror att de får svårt att hålla nollan mot Manchester City och då är “bara” Fulham-matchen kvar. Därför håller vi deras offensiva spelare som bättre val av kapten. Om några av er redan har Mount eller Sterling i era lag är det dock väldigt intressanta kaptensalternativ! Och för er som funderar på att bindla Haaland per automatik: Visst, det kan gå väl. Men just denna omgång kryllar det av andra utmärkta alternativ.

Vi har lite av ett i-landsproblem när Newcastle har grym form men möter serieledarna på bortaplan. Då tvingas vi, tyvärr, bänka Almiron och Trippier. Samtidigt är matchen öppen så för att gardera oss väljer vi ändå att sätta Ben White längst ut på bänken för att balansera upp risken lite.

Vi är väldigt nöjda med våra fem mittfältare och därför väljer vi att inte byta in en mittfältare från Chelsea (Mount/Sterling) trots dubbelomgången. Visst hade det varit bra på kort sikt, men ingen av Chelseas mittfältare hade vi hellre velat ha på lång sikt och då hade vi behövt byte ut dem redan efter omgången igen. Dessutom är det alltid skönt att ha ett dubbelbyte nära till hands om någon skada eller liknande skulle uppstå.

Vi fortsätter hålla ett öga på Cancelo. Petad två matcher i rad och det är inte omöjligt att han ryker i framtiden. Kanske inte redan inför Gameweek 20 eftesom att Manchester City har en dubbelomgång, men efter det hänger han möjligtvis löst.


Tävla om 170 000kr i Premier League Fantasy

Under Gameweek 19 kommer Paf och Bethard erbjuda mängder av Fantasy-tävlingar på Premier League! På lördag erbjuder dem “EPL Weekly Monster – GW19” där minst 170 000kr kommer liga i potten. Utöver det kommer dem även erbjuda Fantasy-tävlingar på enskilda matcher under omgång 19.

till bethard

Regler och villkor gäller

till paf