FPL Team Reveal Gameweek 17

Hej FPL-vänner,

Äntligen är FPL tillbaka! Återkomsten inleds med ett wildcard som vi alla bjudits på. Kom ihåg att använda det innan deadline 12:00 imorgon!

Vi hoppar rakt på sak och avslöjar vår draft inför morgondagens gameweek:

Bild: Fantasy Premier League

Manchester City är laget som ger mest huvudbry. Samtidigt som de är ligans bästa lag med en double gameweek på ingång så vet vi samtidigt om rotationen i laget. Det är sällan Pep låter någon spelare spela båda matcherna när de ligger kort därefter varandra. Haaland är ett måste att ha i laget, i övrigt nöjer vi oss med Cancelo. Foden är dock inget dumt alternativ om man önskar få in en tredje gubbe från City.

Även Chelsea har en dubbel snart och därför tar vi in både Kepa och James. Havertz hade också varit intressant men vi hittade andra alternativ som tyvärr får gå före.

Liverpool har ingen dubbel på ingång men ett stabilt och bra schema överlag. Vi väljer därför att ta in Salah och Nunez. Försvararna väljer vi att undvika efter de inte imponerat bakåt under första halvan av säsongen.

Lyckas Newcastle behålla sin goda form? Spelschemat ser okej ut och därför satsar vi på två spelare från de svart-vita. Vi väljer att inte sticka ut hakan här och går på de säkra korten: Trippier och Almiron.

Hur kommer Manchester United gå post Ronaldo? Spelschemat ser bra ut på kort sikt och många väljer att satsa på två offensiva spelare. Vi väljer istället en fram och en bak och satsar därför på Marcus Rashford och Luke Shaw.

Arsenal har en stark höst bakom sig men deras schema kommer nu bli lite tuffare, samtidigt som de behöver klara sig utan sin stjärna Gabi Jesus. Martinelli har varit med oss sedan inledningen av säsongen och vi har hängt med under hela hans prisökning från 6.0 till 6.8. Byter vi ut honom får vi alltså bara 6.4 och det är en stor anledning till att han behålls.

I övrigt tar vi även in Ben White som är ett stabilt försvarsalternativ till en billig peng

Även Fulham har en double gameweek på ingång och därför tar vi in både deras offensiva stjärnor i form av Mitrovic och Andreas Pereira.

… Och där har ni vårt lag! Hur ser ert ut? Dela det gärna med oss på Twitter @BetCentralen. Lycka till imorgon!


Tävla om 287 500kr i Premier League Fantasy

Under Gameweek 17 kommer Paf och Bethard erbjuda mängder av Fantasy-tävlingar på Premier League! På lördag erbjuder dem “EPL Boxing Day Monster – GW13” där minst 287 500kr kommer liga i potten. Utöver det kommer dem även erbjuda Fantasy-tävlingar på enskilda matcher.

till bethard

Regler och villkor gäller

till paf

Regler och villkor gäller

Lycka till i Gameweek 17!


PS! Dela gärna artikeln med era FPL-kompisar som behöver lite hjälp på traven! Vill du läsa fler FPL tips på svenska hittar du dem under fliken ”Fantasy Premier League