white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Frankrike – Marocko

Hej spelvänner,

Messi var minst sagt på spelhumör idag och gjorde processen kort med Kroatien! Glädjande för vårt speltips som satt till 1.91 och därmed får Messi ytterligare en chans att vinna en VM-final. Tack vare segern är #VMLöken nu uppe i 1249kr.

Men nu släpper vi dagens match och fokuserar på den andra semifinalen mellan Frankrike och Marocko.


Marocko har varit VM:s bästa defensiva lag och bara släppt in ett mål på fem matcher. De har alltså hållit nollan mot Kroatien, Belgien, Spanien och Portugal, så det blir ingen lätt nöt att knäcka för fransmännen.

Om Marocko ska lyckas ta sig vidare gäller det att deras försvarsspel fortsatt ser lika bra ut. Och även om Frankrikes matcher varit relativt målrika tror vi att det kan bli en matchbild där båda lagen kan ta på spänningen och spela något mer försiktigt.

Ni kanske redan förstår vart vi vill komma: Semifinalerna har historiskt sett varit målsnåla och så tror vi att det blir även denna gång. Vi spelar därför under 2.0 mål AH till 2.24 för 25kr!


Lycka till med spelen imorgon och ett extra lycka till till er som väljer att rygga vårt speltips! Glöm inte att följa oss på Twitter @BetCentralen så får ni ha en fortsatt trevlig kväll. Hej så länge!