white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Argentina – Kroatien

Hej spelvänner,

Imorgon gäller det: Messis sista chans att nå en ny VM-final och vinna sitt första guld och på andra sidan planen står Kroatien!

Kroatien har återigen lyckats ta sig långt i ett världsmästerskap trots att de är ett litet land i sammanhanget. Försvaret har varit starkt, de har hållit nollan i tre av fem matcher och Luka Modrics landslag kan nu återupprepa bragden från VM 2018 genom att vinna en ny medalj.

När Brasilien stod för motståndet var de klara favoriter: Brassarna stod i runt 1.30, vann skottstatistiken med 12-1 men lyckades ändå inte bryta ner kroaterna. Nu tror dock oddssättarna på en jämn tillställning i mötet med Argentina där oddset är 1.91 på Messi & Co och frågan är om oddset inte förändrats lite väl mycket jämfört med Kroatiens kvartsfinal?

Det är därför där vårt speltips landar. Argentinas odds tycker vi stigit för mycket nu och till 1.91 är det klart spelbart. Vi lägger därför 25kr i #VMLöken, som stod i 1226kr innan detta speltips lades.


Vi vill även passa på att fortsätta önska er en fortsatt god kväll. Vill ni få senaste nytt från oss rekommenderar vi att följa oss på Twitter @BetCentralen. Annars hörs vi igen imorgon när vi lägger ut speltipset inför Marocko – Frankrike!