white and black soccer ball on side of green grass field during daytime

Fotbolls-VM 2022: Speltips Lördag 10/12

Fredagen bjöd på dramatik på högsta nivå där båda matcherna gick till straffavgörande. Förhandsfavoriten Brasilien är utslagna och helt plötsligt har Argentina en superchans att ta hem titeln. Oddset på Messis landslag har rasat under kvällen och är nu nere i 2.75 att vinna titeln.

#VMLöken fortsätter gå starkt och vi ligger nu på 1176kr innan morgondagens spel placerades. Speltipsen ser ni här nedan:

Marocko – Portugal 16:00

Portugal bjöd på målkalas i åttondelsfinalen när Ronaldo blev petad. Nu väntar ett tufft defensivt motstånd i Marocko som varit stabila bakåt under hela turneringen. Endast ett mål har släppts in hittills och med tanke på hur målsnåla kvartsfinaler brukar vara rent historiskt så är det mycket som talar för att fallet även blir så imorgon. Vi spelar Under 2.0 mål AH till 2.22 för 25kr.

England – Frankrike 20:00

Morgondagens kvällsmatch är som upplagt för att bli en rysare! Frankrike, som har ett av mästerskapens bästa trupper trots massor av skador, möter ett England som i vanlig ordning hoppas att guldet ska komma “hem”. Vi förvånas dock över hur pass jämnt oddset är, där vi trodde att Frankrike skulle vara något större favoriter. Därför spelar vi Frankrike att gå vidare till oddset 1.79 för 25kr.


Vi på BettingCentralen vill passa på att önska er en riktigt trevlig helg! Lycka till med spelen och glöm inte att följa oss på Twitter @BetCentralen!